Yimeder

Misyonumuz

Türkiye ve diğer ülkelerde yaratıcı, yenilikçi anlayışın ve sürekli gelişim felsefesinin yerleşebilmesi için el birliğiyle yani imece usulü ile çalışmak gerektiği konusunda liderlik yapmak.

Ekibimiz

Aramıza büyük bir titizlikle incelendikten sonra katılacak olan üyelerimizin Dernek bünyesindeki Çalışma Gruplarında gönüllülük esasına göre yer alarak üretken olması en büyük beklentimizdir.

Faaliyet Alanlarımız

Heart

Dernek, Genel amaçların gerçekleştirilmesi ve sosyalleşmesi yolunda yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösterir. Faaliyetleri İmece Halkaları adı verilen yenilikçi bir yaklaşımla gerçekleştirir.

There are no upcoming etkinlikler at this time.

güncel Haberler - Latest NEWS

PRESENTED AS A KEYNOTE AT THE 22. INTERNATIONAL CONVENTION ON STUDENTS’ QUALITY CIRCLES, India-Lucknow, 26-30 November, 2019 Assoc. Prof. Dr. Hayal KÖKSALDirector General (Turkey), World Council for Total Quality & Excellence in EducationFounding President, Association for Innovative Collaboration (AIC/YİMEDER)hayal@hayalkoksal.com    hayal@yimeder.org.tr     koksalhayal@gmail.com Abstract Towards the end of the 20th Century, a new era has started for humanity with the intensive use of technology. It leaked into homes, after entering the industrial and business world. Schools and educational life have become more read more

“İMECE İLE YENİDEN KÖY ENSTİTÜLERİ” adlı kitabımızı edinmek isteyen kişi ve/ya kurumlar, aşağıdaki hesap numarasına minimum 20 lira bağış yaparak dekontu ve adres bilgilerini bize gönderirlerse kitap adreslerine kargo ile ücretsiz olarak gönderilecektir. YENİLİKÇİ İMECE DERNEĞİ (YİMEDER) Sarıyer Vergi Dairesi: 9490405429 Garanti Bankası Mecidiyeköy Meydan Şubesi, Hesap No IBAN: TR92 0006 2000 3570 0006 2928 71

YENİLİKÇİ İMECE DERNEĞİ YİMEDER;  30 KASIM 2019 AKŞAMI HİNDİSTAN, LUCKNOW’DAKİ CITY MONTESSORI SCHOOL’DA GERÇEKLEŞEN 22. ICSQC ÖDÜL TÖRENİ ESNASINDA EĞİTİMDE TOPLAM KALİTE VE MÜKEMMELLİK DÜNYA KONSEYİ (WCTQEE) TARAFINDAN 3 KURUM VE 3 EĞİTİMCİYE VERLMESİ UYGUN GÖRÜLEN “KURUMSAL MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ” İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ. KURUCU BAŞKAN DOÇ.DR.HAYAL KÖKSAL TARAFINDAN TESLİM ALINAN ÖDÜL ÇALIŞMALARIMIZA DAHA FAZLA ŞEVKLE SARILMAMIZA NEDEN OLACAK. KALİTE ÇALIŞMALARINI TOPLUMA YAYMA ÇALIŞMALARIMIZ NEDENİYLE ALDIĞIMIZ ÖDÜL DATÇA VE SARIYER İMECESİ ÇALIŞMALARIMIZIN BİR SONUCU. TÜM ÜYELERİMİZE ÇABALARI VE KATKILARI NEDENİYLE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ.