Yimeder

Misyonumuz

Türkiye ve diğer ülkelerde yaratıcı, yenilikçi anlayışın ve sürekli gelişim felsefesinin yerleşebilmesi için el birliğiyle yani imece usulü ile çalışmak gerektiği konusunda liderlik yapmak.

Ekibimiz

Aramıza büyük bir titizlikle incelendikten sonra katılacak olan üyelerimizin Dernek bünyesindeki Çalışma Gruplarında gönüllülük esasına göre yer alarak üretken olması en büyük beklentimizdir.

Faaliyet Alanlarımız

Heart

Dernek, Genel amaçların gerçekleştirilmesi ve sosyalleşmesi yolunda yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösterir. Faaliyetleri İmece Halkaları adı verilen yenilikçi bir yaklaşımla gerçekleştirir.

güncel Haberler - Latest NEWS

Yönetim Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Hayal Köksal tarafından yazılan ve geliri Derneğimize bırakılan 18. kitabı Nobel Akademik Yayıncılık tarafından basılarak raflarda yerini almaya başladı. 20 Nisan 2022 tarihinde 350 sayfa olarak basılan kitabın Tanıtım ve Önsöz Bölümünü sizlerle paylaşıyoruz. www.nobalkitap.com sayfasından ısmarlanabilecek kitap aynı zamanda; Alfa Basım Dağıtım, Arasta, Arkadaş Kitabevi, D&R Mağazaları, Dost Dağıtım, Ekip Dağıtım, Kida Dağıtım, Kitapsan, Nezih Kitabevleri, Pandora, Prefix, Remzi Kitabevlerinden istenebilir. PROJE TABANLI EĞLENCELİ SINIF YÖNETİMİ TANITIM “Öğretmenini seven dersini de sever, sınıfta dersler read more

Derneğimize bağış yapmak veya bağış karşılığı kitap edinmek isteyen değerli arkadaşlarımızın; YENİLİKÇİ İMECE DERNEĞİ (YİMEDER)Garanti Bankası İstinye Park Şubesi,Şube/Hesap No: 651-6292871IBAN: TR75 0006 2000 6510 0006 2928 71 hesabını kullanmaları rica olunur. Sevgilerimle. Doç. Dr. Hayal KöksalYönetim Kurulu Başkanı