YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Değerli YİMEDER Dostları,

Yenilikçi İmece Derneği (YİMEDER) olarak; Eğitimde Toplam Kalite ve Mükemmellik Dünya Konseyi Türkiye Genel Direktörlüğü (WCTQEE-TR) ve Sarıyer Kent Konseyi, Eğitim Çalışma Grubu işbirliğinde 2023 yılı Güz dönemi çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu yıl sanal (online-çevrim içi) paylaşımlarımızdan ilki iş ve özel yaşamlarında uyumu ve başarıyı yakalayarak hayallerini gerçeğe çevirmiş iş insanları içeriyor. Pozitif ayrımcılıkla ilk sözleri kadın dostlarımıza verdik ve ilk konuşmacımız 1 Eylül 2023 tarihinde Tuba Alaylı Özgüç oldu. Muhteşem bir paylaşım yapan sevgili Tuba Alaylı Özgüç 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesinden mezun olduktan sonra 2004 yılında YTÜ mezuniyeti öncesinde, 2003 yılında “Bireysel Kalite ve Liderlik” dersimi almıştı. Yirmi yıl önceki girişimci ruhunu nasıl katlayarak günümüze getirişini gururla dinledik. Yeni girişimlerinde yolunun çok açık olacağından emin olarak başarılarının devamını diliyorum.

İkinci çalışmamız ise; “Gelişim Atölyeleri”miz olacak ki bu program hem sanal hem de yüz yüze olarak gerçekleşecek. Bunun duyurusunu daha sonra yapacağız. Sarıyer Kent Konseyi, Eğitim çalışma Grubu bünyesindeki çalışmalarımız da Ekim ayında başlayacak.

YİMEDER tarafından 2015 yılından beri yürütülen ULUSLARARASI BİLİŞİMCİ MARTILAR PROJESİ bu yıl 20. yılını tamamlıyor. 5 proje ile yol alınan bu yıl, jüri değerlendirmeleri Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Sonuçlar Ekim ayında paylaşılacak (Bkz: www.bilisimcimartilar.com).

Sevgi ve barışla….