YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Değerli eğitim paydaşları;

Sevgili öğrenciler, öğretmen ve idareciler, ebeveynler ve tüm ilgililere 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında sağlık, mutluluk, keyif ve başarı diliyoruz.

Öğretmen ve öğrencilere destek amaçlı; “PROJE-TABANLI EĞLENCELİ SINIF YÖNETİMİ” (Nobel Akademi), “ZOR ZAMANLARDA EVDEKİ OKUL (Astana Yayıncılık)” kitaplarımız sizler için yazıldı.

Öğretmen adayları, öğretmenler ve konuya ilgi duyan dostlar için; “İMECE İLE YENİDEN KÖY ENSTİTÜLERİ” kitabımız Derneğimizden bağış yoluyla ediniliyor.

Engelli öğrenci, öğretmen ve veliler için; “ENGELLERİ EMPATİYLE AŞMAK” kitabımız yine Derneğimizde az sayıda olsa da var.

“Eğitimde nitelik geliştirme, “Sınıf yönetimi”, “Şiddetsiz Eğitim”, “Matematik ve Felsefe”, “Eğitimde Masal öğretmenliği”, “STK Liderliği”, “Yenilikçi Öğretmenlik”, “Köy Enstitüleri modeli okul”, “Atatürkçe Bakış” gibi eğitimlerimiz Derneğimizin uzmanları tarafından sanal ortamda ve/ya yüz yüze verilmekte. Çok yakında bu eğitimlerle ilgili bir Takvim de açıklayacağız.

Bizi arayın (0 5323738487), bize yazın ([email protected]/ [email protected]) sizi bilgilendirelim.

Sevgi ve barışla…